Ordito

Advies in recht en ruimte

Waar wij goed in zijn.

Onze adviseurs zijn no-nonsense adviseurs die de absolute expert in hun vakgebied zijn. Al ruim 17 jaar werken wij aan de hoogste kwaliteit ruimtelijke plannen door het hele land. Onze specialisten hebben stuk voor stuk ruime werkervaring bij de overheid én bij stedenbouwkundige adviesbureaus. Wij kennen de knelpunten in het proces als geen ander en weten deze handig te omzeilen.

Ons advies in werking

Onze werkwijze

1. Inzichtelijk maken van kosten

U bent van plan te gaan bouwen, verbouwen uitbreiden of herbestemmen. Wij brengen in een uitgebreide offerte specifiek voor u alle stappen en kosten in zicht.

2. Aan de slag

Onze experts gaan aan de slag met uw plan. Wij zorgen voor een ruimtelijk plan dat uw wensen binnen de huidige wet- en regelgeving mogelijk maakt.

3. Overheidsprocedures

Ordito kan u ook begeleiding bieden in de procedure bij de overheid. Van het indienen van uw principeverzoek, tot het verweer bij de Raad van State.

Overheid

Ordito stelt ook ruimtelijke plannen op in opdracht van overheden. Wij leveren plannen waarmee u kunt werken: adequaat, actueel in beleid en beheer. De plannen die wij opleveren zijn goed te handhaven en vormen de basis voor eenduidige vergunningverlening. Binnen de wettelijke vereisten biedt Ordito maatwerk, zodat ook bijzondere situaties naar uw wensen worden bestemd.

Meer weten?

Vraag het uw adviseurs:

This is the heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Cristian
This is the heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Ivo
This is the heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Zoë