Ordito

Vacature planoloog

Werken bij Ordito | vacature planoloog

Wat kun je verwachten van de vacature planoloog bij Ordito?

Als planoloog ben jij de specialist voor de leefomgeving van de toekomst. De rol van planoloog is een rol die vraagt om vakgebied overstijgende vaardigheden. Jij bent als planoloog de verbinding tussen overheid en burger, tussen vakgebieden onderling binnen de ruimtelijke ordening en tussen het recht en de praktijk. Bij Ordito is een planoloog een specialist en generalist in één. Jouw specialisme als planoloog drijft je om anderen te betrekken bij het grotere plaatje voor de leefomgeving van morgen.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?

Afhankelijk van jouw ervaring als planoloog kiezen we samen voor jou de beste werkomgeving. Het normale leertraject voor een planoloog op startniveau start echter bij ons aan het adviesbureau. Hier leren we jou de kneepjes van het vak die je tijdens je studie planologie nog niet hebt geleerd. Je werkt aan actuele projecten voor initiatiefnemers uit het hele land.

 

Met veel verantwoordelijkheid ben je snel op kracht als zelfstandig planoloog. Heb je deze ervaring al, of ben je zover doorgegroeid? Dan is er de mogelijkheid om als planoloog op detacheringsbasis (zelfstandig) of in een taskforce (teamverband) aan de slag te gaan.

Binnen Ordito krijg je als planoloog veel ruimte om zelf te kiezen. Ook als meer ervaren planoloog kun je ervoor kiezen om gezellig in een team aan ons adviesbureau te werken. Of ben je juist een ambitieuze jonge planoloog die in het diepe wil duiken? Gaan we die uitdaging aan bij één van onze goede klanten met de juiste begeleiding.  Hopelijk heb je zo een beeld van jouw werkdag via onze planoloog vacature. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan onze werken bij Ordito pagina

Hoe ziet jouw werk eruit?

Wat biedt Ordito jou bij de vacature planoloog?

Als familiebedrijf werken wij aan duurzame relaties met collega en klant. Een planoloog van Ordito komt dus terecht in een warm bad. Samen met jou creëren wij een werkomgeving voor persoonlijke en professionele groei. Een planoloog bij Ordito krijgt veel ruimte om eigen keuzes te maken. Werken in teamverband of als solist? Werken vanuit huis, bij de klant, of op ons kantoor? Aan jou de keuze.

Naast een sterk competitief salaris, jaarlijkse variabele bonus en startbonus bieden we ook de randvoorwaarden voor een leven lang leren. Jouw ontwikkeling blijft centraal staan, ongeacht jouw niveau.

Meer weten over het werken bij Ordito?

Geïnteresseerd in de vacature planoloog? Maak kennis met jouw toekomstige collega:

This is the heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Zoë – Adviesbureau

In ons adviesbureau werk ik als projectleider in een gezellig en informeel team aan ruimtelijke ontwikkeling voor onze klanten.

This is the heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Gijs – Taskforce

In Someren werken we met 4 collega’s van Ordito aan een groot project op locatie, in dit team heb ik me ontwikkeld van starter tot projectleider

This is the heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Arthur – Detachering

Dagelijks gebruik ik mijn ervaring als buitengebied adviseur in detacheringsvorm en help ik klanten de leefruimte optimaal vorm te geven.

Contact opnemen

Solliciteren voor de vacature planoloog?

Ben je geïnteresseerd in onze vacature planoloog? Vul het contactformulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Word jij onze specialist planologie?

Om een planoloog te worden, moet je een universitaire opleiding in de stedelijke en regionale planning volgen. Deze opleiding omvat vaak lessen in stedelijke economie, milieueconomie, bestuurskunde, demografie, geografie, geologie, sociologie en wiskunde. Bij het afstuderen krijg je meestal een bachelor‘s degree in stedelijke en regionale planning. Na het afronden van de bacheloropleiding kunnen studenten kiezen voor een masteropleiding in de stedelijke en regionale planning.

De meeste planologen hebben een universitair diploma in de planologie, of een gelijkwaardige opleiding, zoals stedenbouw, ruimtelijke economie of geografie. Sommige planologen hebben ook een postdoctoraal diploma of een master in de planologie.