Ordito

Werken bij

Hoe is het om te werken bij Ordito?

Ordito is een klein familiebedrijf met aandacht voor de menselijke maat. In een informeel team bieden wij jou de ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Onze collega’s zijn sympathieke, no-nonsense adviseurs die dé expert in hun vak zijn. De kracht van ons kleine familiebedrijf zit in de persoonlijke aandacht, en gemoedelijkheid en gezelligheid zitten in ons DNA.

Hoe we jou opleiden binnen onze expertises

We zijn niet alleen advies- óf detacheringsbureau. We zijn beiden. Dit biedt ons de kans om voor iedereen de juiste werkomgeving te creëeren. Van starter tot senior. Aan ons adviesbureau werken we voor burger en overheid aan ruimtelijke plannen en ondersteuning. Hier laten we starters kennis laten maken met het vakgebied.

agreement-contract-handshake-approval
Adviesbureau

Ons adviesbureau is de basis van onze organisatie. Met een gezellig team werken we aan hoogwaardige ondersteuning voor onze klanten. We leiden onze eigen specialisten op, dus ook voor jou zijn we dé werkplek waar jouw ontwikkeling centraal staat!

target-strategy-business-
Taskforce

Als de klant urgente behoefte heeft aan grootschalige ondersteuning, vormen wij een taskforce. In dit diverse team (junior & senior) leer je het vakgebied ook buiten de deur kennen. De beste manier om ervaring op de doen!

person-man-identity-verified-approved-indian
Detachering

In de detachering ga je als zelfstandig expert de klant ondersteunen met jouw expertise. Wij begeleiden jou tijdens deze klus en leveren zo samen maatwerk in het ondersteunen van onze klant.

Meer weten over het werken bij Ordito?

Maak kennis met jouw toekomstige collega:

This is the heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Zoë – Adviesbureau

In ons adviesbureau werk ik als projectleider in een gezellig en informeel team aan ruimtelijke ontwikkeling voor onze klanten.

This is the heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Gijs – Taskforce

In Someren werken we met 4 collega’s van Ordito aan een groot project op locatie, in dit team heb ik me ontwikkeld van starter tot projectleider

This is the heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Arthur – Detachering

Dagelijks gebruik ik mijn ervaring als buitengebied adviseur in detacheringsvorm en help ik klanten de leefruimte optimaal vorm te geven.

Solliciteren

Geïnteresseerd geraakt?

Wilt u meer informatie over de vacatures of het sollicitatieproces? Vul het contactformulier in en upload je curriculum vitae, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Open sollicitatie