Harrie

Algemeen Directeur

In 2005 heb ik Ordito opgericht. Voorheen heb ik 3 jaar bij een detacheringsorganisatie gewerkt en 25 jaar bij diverse gemeenten, vooral in leidinggevende functies. We zijn begonnen met een klein clubje. Inmiddels is Ordito uitgegroeid tot een gerenommeerd en gewaardeerd partner van veel gemeenten en bedrijven.

Onze mensen zijn trots om voor dit mooie bedrijf Ordito te mogen werken. Hoe gelukkig kun je dan zijn als werkgever? Onze mensen hebben geen kapsones. Bescheidenheid siert hen. Ze zijn wel gedreven in hun ambitie, persoonlijke ontwikkeling, adviesrol, vakgebied en het uitdragen van de waarden van Ordito. De discussies zijn soms fel. Dat komt de kwaliteit van onze producten altijd ten goede. Die felheid leidt nooit tot botsingen of onenigheid. Met elkaar komen we er uit. Een topteam waar elke werkgever trots op zou zijn. Ik ook dus.

Ordito werkt veel samen met andere bedrijven. Niet voor niets staat onze naam voor Netwerk. Trouwe partners werken mee aan het succes dat Ordito heet. Dat geldt voor onze partner HKB Stedenbouwkundigen, voor de adviesbureaus die allerlei rapportages voor ons verzorgen en niet te vergeten voor de fantastische ZZP’ers die dolgraag hun kwaliteiten inzetten voor Ordito. Ik vind het belangrijk dat ook deze mensen zich onderdeel voelen van het succes van Ordito en zich bij ons thuis voelen.

Onze klanten zijn in heel Nederland te vinden. Het is elke keer weer kicken als een perfecte match tot stand is gebracht. Ook de opdracht voor een mooi stedenbouwkundig project voelt steeds als een cadeautje. Het leuke is dat het echte werk dan pas begint. Want die klant stelt er prijs op, dat je het contact warm houdt en er bent als het nodig is. Veel klanten zijn vrienden geworden. Een klant die eenmaal met Ordito heeft gewerkt komt vaak met een vervolgopdracht. We hebben echt een trouwe en loyale klantenkring. Dat krijg je als je Resultaat in Recht en Ruimte levert.

Ik ben een gelukkig mens. Vrijwel elke ochtend sta ik op met een gevoel van “Yes, we mogen weer”. En dat na ruim 40 jaar werken! Dat komt omdat mijn werk zo verschrikkelijk leuk is. En dat komt weer omdat ik dagelijks met fijne , gemotiveerde en deskundige mensen mag werken voor onze klanten. Iedereen mag jaloers op me zijn!

Mijn ambitie : elke klant is een tevreden klant en elke medewerker is een gedreven medewerker. Het Resultaat van Ordito is in belangrijke mate afhankelijk van de gedrevenheid van haar mensen. Dat realiseer ik me als geen ander.

Opleiding: Vrije Rechtswetenschappen, WO
Werkervaring: Eigenaar en algemeen Directeur Ordito
Eigenaar en algemeen Directeur Cambiare
Gemeente Vught
Gemeente Waalwijk
Gemeente Sprang-Capelle
Gemeente Putte
Gemeente Roosendaal
Gemeente Gilze-Rijen
E-mail: hvdb@ordito.nl
Telefoonnummer:    06-28 55 16 83
Harrie