Arjan

In 1971 ben ik geboren in Vleuten bij Utrecht, als jongste van 10 (ja u leest het goed) kinderen. Opgegroeid ben ik in Limburg, gestudeerd heb ik in Brabant en vervolgens heb ik achtereenvolgens gewoond en gewerkt in Noord-Holland, Utrecht en tot slot weer in Brabant. Dus wie weet waar ik vandaan kom, mag het zeggen. Met mijn (Limburgse) vrouw en 2 kinderen woon ik sinds 2014 naar volle tevredenheid in Berkel-Enschot.

In Tilburg studeerde ik Bedrijfseconomie, afstudeerrichting Marketing van Dienstverlening. De eerste 11 jaar van mijn daaropvolgende werkervaring betrof het doen van veel (fundamenteel, handelingsgericht) onderzoek in m.n. publieke organisaties naar klant- en medewerkertevredenheid. Met als doel het opdrachtgevend management handvatten te geven om het medewerkers en klanten (nog) beter naar de zin te maken. Sinds 2008 ben ik werkzaam in de detacheringsbranche, in organisaties die zich richten op het bemiddelen en detacheren van medewerkers in het ruimtelijk domein bij gemeenten.

Mijn motto is “binnen beginnen is buiten winnen”, en daarmee bedoel ik dat als je als organisatie goed voor je medewerkers zorgt, zij op hun beurt goed voor de klanten zorgen. Dit uitgangspunt vind ik helemaal terug binnen Ordito en mijn streven is eraan bij te dragen dat Ordito dit de komende jaren gewoon kan blijven doen.

Waren alle organisaties maar zo.

Opleiding: Bedrijfseconomie – Tilburg University
Werkervaring:    Commercieel directeur – Ordito
Frank HabrakenArjan