Ordito

This is the heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Harrie
Ons team

Wie is Harrie?

In 2005 heb ik Ordito opgericht. Voorheen heb ik 3 jaar bij een detacheringsorganisatie gewerkt en 25 jaar bij diverse gemeenten, vooral in leidinggevende functies. We zijn begonnen met een klein clubje. Inmiddels is Ordito uitgegroeid tot een gerenommeerd en gewaardeerd partner van veel gemeenten en bedrijven.

Onze mensen zijn trots om voor dit mooie bedrijf Ordito te mogen werken. Hoe gelukkig kun je dan zijn als werkgever? Onze mensen hebben geen kapsones. Bescheidenheid siert hen. Ze zijn wel gedreven in hun ambitie, persoonlijke ontwikkeling, adviesrol, vakgebied en het uitdragen van de waarden van Ordito. De discussies zijn soms fel. Dat komt de kwaliteit van onze producten altijd ten goede. Die felheid leidt nooit tot botsingen of onenigheid. Met elkaar komen we er uit. Een topteam waar elke werkgever trots op zou zijn. Ik ook dus.

 

Ik ben een gelukkig mens. Vrijwel elke ochtend sta ik op met een gevoel van “Yes, we mogen weer”. En dat na ruim 40 jaar werken! Dat komt omdat mijn werk zo verschrikkelijk leuk is. En dat komt weer omdat ik dagelijks met fijne , gemotiveerde en deskundige mensen mag werken voor onze klanten. Iedereen mag jaloers op me zijn!

Mijn ambitie : Elke klant is een tevreden klant en elke medewerker is een gedreven medewerker. Het Resultaat van Ordito is in belangrijke mate afhankelijk van de gedrevenheid van haar mensen. Dat realiseer ik me als geen ander.