Ordito

This is the heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Daphne
Ons team

Wie is Daphne?

Ik ben een enthousiaste starter met flink wat levenservaring. Na het afronden van een Master Omgevingsrecht heb ik tijdens een twee jaar durende reis door Latijns Amerika bijgedragen aan een aantal projecten op het gebied van duurzaamheid. Hierna ben ik terecht gekomen bij een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en Fairtrade producten, met zorg voor mens en milieu. Vooral mijn taak als secretaris van Ondernemingsraad heeft mij veel geleerd op het gebied van eerlijke belangenbehartiging van zowel werknemer als werkgever. Dit kenmerkt mij als een echte teamspeler, gedreven en bereid overal te helpen waar nodig.


Ik word gedreven door deze snel veranderende wereld waar ik met creatieve oplossingen en daadkracht kan bijdragen aan een betere en gezonde leefomgeving. Het Omgevingsrecht spreekt mij aan vanwege de complexiteit en diversiteit, waarbij je zowel dicht bij het bestuur, als bij de burger staat.


Als nieuweling in het vak wil ik mij verder ontwikkelen en ben ik blij dat Ordito mij deze kans heeft gegeven. Door de diversiteit aan werkzaamheden bij mijn vorige werkgever pik ik dingen erg snel op en ben ik een echt duizendpoot.