Ordito

This is the heading
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Arjan
Ons team

Wie is Arjan?

In 1971 ben ik geboren in Vleuten bij Utrecht, als jongste van 10 (ja u leest het goed) kinderen. Opgegroeid ben ik in Limburg, gestudeerd heb ik in Brabant en vervolgens heb ik achtereenvolgens gewoond en gewerkt in Noord-Holland, Utrecht en tot slot weer in Brabant. Dus wie weet waar ik vandaan kom, mag het zeggen. Met mijn (Limburgse) vrouw en 2 kinderen woon ik sinds 2014 naar volle tevredenheid in Berkel-Enschot.

 

In Tilburg studeerde ik  bedrijfseconomie. De eerste 11 jaar van mijn daaropvolgende werkervaring betrof het doen van veel (fundamenteel, handelingsgericht) onderzoek in m.n. publieke organisaties naar klant- en medewerkertevredenheid. Met als doel het opdrachtgevend management handvatten te geven om het medewerkers en klanten (nog) beter naar de zin te maken. Sinds 2008 ben ik werkzaam in de detacheringsbranche, in organisaties die zich richten op het bemiddelen en detacheren van medewerkers in het ruimtelijk domein bij gemeenten. 

Mijn motto is “binnen beginnen is buiten winnen”, en daarmee bedoel ik dat als je als organisatie goed voor je medewerkers zorgt, zij op hun beurt goed voor de klanten zorgen.