Ordito

Nieuws

Ordito, de gezelligste familie in de RO

De afgelopen weken hebben we maar weer eens bewezen dat we het gezelligste familiebedrijf van Brabant zijn.

Zo gingen we 9 juni badminton spelen onder leiding van Kees Van Der Heijden. Kwamen we 16 juni samen tijdens de Kennisbijeenkomst. Op 6 juli was het alweer tijd voor de Zomerborrel aan de IJzeren Man Vught om elkaar een fijne vakantie te wensen. Als klapper op de vuurpijl starten we de zomer deze week goed met op 16 juli onze jaarlijkse Familiedag waar alle collega’s en aanhang welkom zijn.

Natuurlijk ben je nu nieuwsgierig naar alle activiteiten gedurende de rest van het jaar. Je bent van harte welkom om kennis te komen maken, dan vertellen we je er graag meer over! Maar alleen als je Brabander bent, zowel qua postcode als in hart en nieren (en hopelijk een beetje verstand van RO hebt, maar ook starters en carrière-switchers zijn welkom).

Tevens hebben we deze periode 2 toppers mogen feliciteren met het behalen van hun stage en afstuderen! Gefeliciteerd Bente de Poorter en Bram Klemans.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en zie als eerste onze nieuwe projecten + nieuwberichten.