Ordito

Nieuws

Welkom bij Ordito: waar persoonlijke groei en een uitstekende werksfeer samenkomen!

Bij Ordito begrijpen we dat je eerste baan na je studie cruciaal is voor je professionele ontwikkeling. Daarom bieden we jou als junior de perfecte start van je carrière. We zijn een familiebedrijf en hechten veel waarde aan het volgen van de persoonlijke wensen van onze collega’s. Bij ons ben je geen nummer, maar een gewaardeerd lid van onze hechte club professionals.

 

Wat maakt werken bij Ordito zo uniek? Allereerst bieden we een informele en fijne werksfeer waarin je je direct thuis zult voelen. We hebben zelfs een kantoorhond die zorgt voor een extra dosis vreugde en gezelligheid. Bij ons voel je je niet alleen op je gemak, maar ben je ook omringd door ondersteunende en enthousiaste collega’s. En dat dit z’n vruchten afwerpt zie je wel terug in onze prachtige projecten!

 

We geloven dat persoonlijke groei essentieel is voor een succesvolle loopbaan. Daarom bieden we bij Ordito volop kansen om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen. Je zult merken dat veel van onze collega’s direct na hun studie bij ons zijn begonnen als junior en in de loop der jaren zijn uitgegroeid tot ervaren professionals. We moedigen je aan om je grenzen te verleggen, nieuwe uitdagingen aan te gaan en te groeien als individu.

 

Maar het draait niet alleen om werk bij Ordito. We geloven dat een goede balans tussen werk en ontspanning essentieel is voor het welzijn van onze collega’s. Daarom organiseren we regelmatig leuke uitjes en activiteiten. Van de jaarlijkse wedstrijd om de bowling wisselbeker tot gezellige borrels, heerlijke etentjes, leerzame kennissessies, familiedagen en andere leuke uitjes, er is altijd wel iets te beleven. We zijn ervan overtuigd dat een informele en persoonlijke sfeer de beste leer- en werkomgeving creëert.

 

Bij Ordito geloven we in groei zonder onze unieke bedrijfscultuur op te offeren. We willen niet te groot groeien, omdat we graag de persoonlijke wensen van al onze collega’s willen blijven volgen. Dit stelt ons in staat om een hechte cultuur te behouden, waarin iedereen wordt gehoord en gewaardeerd.

 

Benieuwd naar meer?
Wil je deel uitmaken van onze bijzondere werksfeer en de mogelijkheid hebben om persoonlijk en professioneel te groeien? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en zie als eerste onze nieuwe projecten + nieuwberichten.