Nieuws

Ruimtelijke plan nodig?

Ivo van de Weijer

06-57 73 64 87

Ruimtelijke plannen en advies

Particulieren en ondernemers
Gaat u bouwen, verbouwen, uitbreiden of herbestemmen? Dan hebt u vaak een ruimtelijk plan nodig. Geen idee waar te beginnen? Ordito helpt u vakkundig en resultaatgericht bij het begeleiden en adviseren van het traject en het opstellen van het ruimtelijke plan.

Cristian van Kuijk

06-28 17 54 37

Aerius berekening
Als gevolg van de uitspraak van de Raad van State van 29 mei 2019 is het noodzakelijk om bij nieuwe ontwikkelingen de invloed van een project op de stikstofdepositie op omliggende Natura 2000-gebieden in beeld te brengen. Wij kunnen door middel van een berekening met de Aerius Calculator 2019 in beeld brengen wat de gevolgen zijn van het planvoornemen voor de stikstofdepositie. In deze berekening worden de effecten van de huidige en de nieuwe gebruiksfase evenals de aanlegfase (sloop en bouw) op omliggende Natura 2000-gebieden in beeld gebracht. Neem contact op met Ordito en één van onze medewerkers helpt u graag hiermee verder.

Overheid
Ordito stelt ook ruimtelijke plannen op in opdracht van overheden. Wij leveren plannen waarmee u kunt werken: adequaat, actueel in beleid en beheer. De plannen die wij opleveren zijn goed te handhaven en vormen de basis voor eenduidige vergunningverlening. Binnen de wettelijke vereisten biedt Ordito maatwerk, zodat ook bijzondere situaties naar uw wensen worden bestemd.

Ordito levert de ruimtelijke plannen die u zoekt
Of u nu een particulier of ondernemer bent, of bij een overheidsinstelling werkt: onze adviseurs staan voor u klaar! Samen met u stellen we een ruimtelijke plan op die bij uw situatie past. Ruimtelijke plannen die we onder andere voor u kunnen opstellen zijn:

  • bestemmingsplannen
  • structuurvisies
  • ruimtelijke onderbouwingen
  • stedenbouwkundige plannen
  • omgevingsvergunningen
  • beeldkwaliteitsplannen

Hebt u al een ruimtelijk plan of besluit, maar moet het nog gedigitaliseerd aangeleverd worden volgens de landelijke IMRO-standaard? Wij kunnen dit voor u doen en helpen u bij het aanleveren van de juiste stukken.
Onder de knop ‘Diensten’ kunt u meer lezen over onze producten en diensten.
Dat doen we door nauwkeurig te luisteren naar uw wensen en zorgvuldig te werk te gaan. Onze specialisten hebben stuk voor stuk ruime werkervaring bij de overheid én bij stedenbouwkundige adviesbureaus. Wij kennen de knelpunten in het proces als geen ander en weten deze handig te omzeilen. En dat ziet u terug in het eindresultaat!!

Hebt u een ruimtelijk plan nodig?
Vul uw gegevens in, dan neemt Cristian van Kuijk of Ivo van de Weijer contact met u op. U kunt natuurlijk ook bellen. U bereikt ons tijdens kantooruren op 0161 801 022. Wij horen graag van u!

Contactformulier

Naam
E-mailadres *
Telefoonnumer

Uw vraag

Eventuele bijlagen

adminRuimtelijke plan nodig?
Lees meer>>

Detachering en bemiddeling

Dennis Beekman

06-38 82 22 68

Harrie van den Broek

06-28 55 16 83

Erik van den Broek

06-10 44 18 08

Detachering en bemiddeling

Bijna iedere overheidsorganisatie heeft weleens (tijdelijk) behoefte aan extra personeel. Voor ieder vakgebied in het ruimtelijk domein vindt Ordito voor u de juiste kandidaat. Uit ons eigen team, of uit ons brede netwerk. U kunt ook opdrachten aan ons uitbesteden. Dan nemen wij u al het werk van a tot z uit handen. Tegen een vooraf afgesproken prijs, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Hebt u extra capaciteit nodig?

Vul uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op. U kunt natuurlijk ook even bellen. Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar op 0161 801 022. Wij horen graag van u!

Contactformulier

Naam
E-mailadres *
Telefoonnumer

Uw vraag

Eventuele bijlagen

Detachering en bemiddeling
Lees meer>>