Nieuws

De Bestemming 2019


De Bestemming 2019
Kasteel Meerwijk, Gemaalweg 21, 5221 CH ‘s-Hertogenbosch

Uitnodiging
Ruimteschepper en Ordito nodigen u van harte uit voor de derde editie van De Bestemming op 12 december 2019. Een evenement dat volledig draait om inspiratie, kennis delen en ontmoeten voor leiders en bestuurders, adviseurs en managers in het ruimtelijk werkveld.

De Bestemming
De Omgevingswet, Energietransitie, Klimaat adaptatie, Smart Cities zijn grote opgaven en ontwikkelingen die een transitie noodzakelijk maken voor onze organisaties en onszelf. Zowel als professional en als burger hebben we te maken met de gewenste en noodzakelijke veranderingen. De Bestemming refereert aan de reis die hoort bij deze transitie. Voor ieder is dat net even anders, maar altijd gaat het om processen, mensen, anticiperen en veranderen.
Er zijn grote aanpassingen nodig in uw processen en uw organisatie. Welke zijn dat precies? Hoe pakt u dat het best aan? Welke vaardigheden hebben uw medewerkers nodig? Hoe motiveert u uw mensen voor wéér een verandering? Hoe doen andere organisaties dat? Daarover spreken we met elkaar tijdens De Bestemming. Zodat u uw organisatie vol vertrouwen door alle transitie loodst.

Programma
De themadagen hebben een unieke sfeer. Muziek en humor spelen een belangrijke rol in het interactieve programma. Inspirerende en deskundige inleiders vanuit het werkveld op management en bestuurlijk niveau, gecombineerd met toppers op gebied van communicatie, veranderkunde en filosofie en avontuur hebben geleid tot de twee voorgaande zeer geslaagde tussenhaltes.

Rode draad
De Bestemming themadagen zijn interactief. Het met elkaar van gedachten wisselen en netwerken is van belang. De rode draad is de transitie ten gevolge van de grote opgaven en daarmee de kansen die deze met zich meebrengen. Inhoud verandert en cultuur en organisatievormen nog meer. Hoe kan je samen in de geest van de omgevingswet de nieuwe manier van werken en denken om kan zetten in een succes.

Locatie
Na twee jaar Werkwarenhuis Van Aken gaat de reis verder op een nieuwe bijzondere locatie: Kasteel Meerwijk in ’s-Hertogenbosch.
Graag tot 12 december 2019!

Frank HabrakenDe Bestemming 2019