Cuijk

Welkom

Welkom op onze webpagina voor bestemmingsplannen uit de gemeente Cuijk. Op deze pagina kunt u de voortgang zien van de plannen die bij Ordito ter begeleiding liggen. Via de projectcode die u van ons heeft gekregen kunt u hieronder uw project terugvinden. De voortgangmonitor wordt eens per week bijgewerkt.

Deze webpagina is een test om op deze wijze te werken, waarbij wij hopen u zo beter te kunnen informeren over de voortgang van uw plan.

Mocht u vragen hebben over uw plan, of suggesties hebben ter verbetering van deze pagina, dan kunt u het contactformulier invullen. U kunt ons ook bereiken via het e-mailadres taskforce@cuijk.nl of tijdens kantooruren (ma-do: 8:30-16:30) via telefoonnummer 06-19 95 53 77.

Hoe werkt het?

U ziet onderstaand een serie gekleurde “loopbalken”. Aan de lengte van de gekleurde balk is te zien hoever het plan zich bevindt in het proces. Het proces loopt vanaf het moment dat een eerste conceptbestemmingsplan is ingediend, tot het moment dat het plan vastgesteld is door de gemeenteraad van Cuijk.

In de “loopbalken” staat een projectcode vermeld. Zodra u de juiste projectcode heeft gevonden van uw plan, klikt u op de projectcode. Onder de “loopbalk” verschijnt dan de fase waarin uw plan zich bevindt. U kunt zien welke stappen eerder gezet zijn en welke stappen hierna volgen. Aan de kleur van de balk valt te zien of u als initiatiefnemer (groen) of de gemeente (oranje) aan zet is. Als het plan ter inzage ligt, dan is dat met een andere kleur (blauw) weergegeven. Een bewegende balk betekent dat het plan recent in status is veranderd.

Een totaaloverzicht van alle fasen kunt u hier vinden. Dit is een grove fasering van al het werk. Niet alle tussenstapjes staan hier (nog) tussen.

Disclaimer

Contactformulier:

Naam *

E-mailadres *

Telefoonnummer

Uw vraag

Project 1

info

Project 2

info

Project 3

info

Project 4

info

Project 5

info

Project 6

info

Project 7

info

Project 8

info

Project 9

info

Project 10

info

Project 11

info

Project 12

info

Project 13

info

Project 14

info

Project 15

info

Project 16

info

Project 17

info

Project 18

info

Project 19

info

Project 20

info

Project 21

info

Project 22

info

Project 23

info

Project 24

info

Project 25

info

Project 26

info

Project 27

info

Project 28

info

Project 29

info

* betreft een projectafwijkingsbesluit i.p.v. een bestemmingsplanprocedure, waardoor de stappen niet exact overeenkomen