Nieuws

Ordito: Ruimte voor jouw ontwikkeling

Na een jaar vol aandacht voor ons personeel, ons kantoor en de ontwikkeling hiervan, staat 2020 in het teken van de ruimte! Wordt 2020 het jaar waarin jij ruimte maakt voor Ordito, en Ordito voor jou? Ordito wil dit jaar de groei van afgelopen jaren vasthouden en maakt daarom ruimte voor versterking!

Wie zijn wij?
Ordito bestaat sinds 2005 en staat voor Resultaat in Recht en Ruimte. Wij zijn een stedenbouwkundig adviesbureau én detacheringsbureau. Wij bieden:
• Advies over recht en ruimte aan overheid, bedrijven en particulieren
• Detachering en bemiddeling in het ruimtelijk domein
• Opstellen en begeleiden van ruimtelijke plannen en projecten

Wie zoeken wij en wat bieden wij?
Ordito is op zoek naar gedreven planologen van elk kaliber, van junior tot senior. Naast het opstellen en begeleiden van ruimtelijke plannen op ons kantoor in Gilze is het in overleg ook mogelijk om gedetacheerd te worden binnen een overheidsorgaan. Jouw ontwikkeling heb je daarmee dus ook zelf in de hand.
Wij bieden een sfeervolle werkomgeving met gedreven collega’s en stellen jouw ontwikkeling daarin voorop. Samen maken we ruimte om te werken aan jouw carrière!

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging binnen een jong en enthousiast team? Twijfel niet en mail jouw CV met een korte motivatie naar Harrie van den Broek op hvdb@ordito.nl of bel op telefoonnummer 06-28551683.

Nieuwsgierig? Kijk dan eens op onze Twitter en Facebookpagina.

Frank HabrakenOrdito: Ruimte voor jouw ontwikkeling